Kildesortering

Affald er ikke bare affald. Det kan defineres ud fra forskellige typer, hvilket er vigtigt at være opmærksom på i forbindelse med kildesortering. Men i en travl hverdag ender affaldet desværre ofte i samme skraldespand. Den bedste måde at komme godt i mål med sin kildesortering er derfor, når processen bliver gjort så let som muligt. Det gælder både i hjemmet og på arbejdspladsen.

Med de helt rigtige affaldssystemer kan du nemt sortere dit affald og sikre en miljørigtig kildesortering i din virksomhed, forening, institution m.m. Et affaldssystem kan bestå af beholdere med flere rum til papir, metal, plast, glas og øvrigt affald. Du kan også få affaldsbeholdere leveret enkeltvis, som er perfekt til eks. pant, bioaffald i kantinen eller papiraffald på kontoret.

Affaldssortering med skelnen mellem fire typer
Affaldssortering med skelnen mellem tre typer

Affaldssortering uden besvær

Affaldssortering er både vigtigt i private hjem og steder, hvor der opholder sig mange mennesker i løbet af dagen. Det kan f.eks. være på arbejdspladser, skoler eller i parker. Hos LH-Affaldssortering har vi derfor samlet et stort udvalg af affaldssorteringssystemer, som passer til ethvert behov.

Vi ved, at det vigtigste ift. valg af affaldssorteringssystem er funktionaliteten. Anvendelsen skal være nem og intuitiv. Alle vores affaldsbeholdere har derfor gennemtænkte systemer med fokus på let og effektiv kildesortering. I vores sortiment kan du finde affaldsbeholdere med forskellige former for indkast. Vi har også forsynet vores affaldsbeholdere med døre, som sikrer, at du uden anstrengelser med tunge løft kan tømme dit affald.

Miljørigtig affaldssortering – klar, parat, sortér!

Hvorfor er affaldssortering vigtigt? Og hvilken betydning har det egentlig for miljøet, at I sorterer jeres madrester fra jeres pap? Bæredygtig affaldssortering er en lille indsats i hverdagen, men har en større betydning, end mange tror. Ved at bruge LH-Affaldssorterings beholdere til kildesortering kan du være med til at reducere affaldet på genbrugspladsen samt varmeværket og sikre, at det hele ikke ender til forbrænding. Det er med til at gøre genanvendelsen nemmere og i sidste ende mindske udledningen af CO2.

Affaldssortering i Århus

LH-Affaldssortering har til huse i Århus, men opererer i hele landet. Vi ønsker at hjælpe med at gøre Århus grønnere gennem en effektiv og nem affaldssortering i Århus. Hvis du også kommer fra Århusområdet, kan du læse mere om affaldssortering i Århus.

Enkel spand til affaldssortering af restaffald i Salling Roofgarden
Affaldssortering med skelnen mellem tre typer

Gør din kildesortering lettere med LH-Affaldssorterings affaldssystemer

Ønsker du en bæredygtig hverdag i virksomheden, institutionen eller foreningen og er derfor på udkig efter det perfekte system til affaldssortering? Så vil vi hos LH-Affaldssortering gerne hjælpe dig godt på vej. Vi har et stort udvalg af beholdere til affaldssortering, som passer til ethvert behov.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 20163040 eller skrive til vores mail email@lh-affaldssortering.dk. Vi vil meget gerne hjælpe dig videre.