Affaldssorteringssystem

Vi hører ofte, det er vigtigt at sortere sit affald for at skåne miljøet, men uden det rigtige affaldssorteringssystem kan det hurtigt blive besværligt. Hos LH-Affaldssortering vil vi gerne gøre det lettere for din virksomhed, institution eller forening at sortere jeres affald.

Vi tilbyder derfor et stort sortiment af forskellige affaldssorteringssystemer til både indendørs og udendørs brug. Du kan altså være sikker på at finde en løsning, der passer lige præcis til jeres behov. Vores udvalg spænder bredt og består af affaldssorteringssystemer i forskellige størrelser, dybder og designs.

Enkel spand til affaldssortering af restaffald i Salling Roofgarden

Få lettere affaldssortering med vores affaldssystemer

Hos LH-Affaldssortering har vi et stort udvalg af forskellige affaldssorteringssystemer, som sikrer dig en nem og effektiv måde at håndtere dit affald på. Med det rette affaldssorteringssystem kan du altså let sortere mellem papir, metal, plast, glas og øvrigt affald. I vores sortiment af affaldssorteringssystemer har vi bl.a. beholdere fra 45L og helt op til 120L. Derudover kan du finde affaldssorteringssystemer, som både er med og uden låg. Vores affaldssorteringssystemer med låg er praktiske til madaffald, da låget holder den dårlige lugt væk.

Vi har også forsynet vores affaldssorteringssystemer med døre, som gør tømningen let og enkel, så du undgår de tunge løft ovenud af beholderen. Dørene har softclose, magnetluk samt integrerede poseholdere i rustfrit stål. Vores affaldssorteringssystem leveres med stillefødder eller hjul, som gør dem nemme at flytte i forbindelse med rengøring. Affaldssorteringssystemer med væghæng er også ideelt, når gulvet skal være let at rengøre som eks. i klasselokaler.

Sammensæt dit eget affaldssorteringssystem

Vores sortiment af affaldsbeholdere fås i mange forskellige størrelser, dybder og designs. Her har du mulighed for at udvælge dine favoritter og sammensætte et affaldssorteringssystem, som passer til jeres behov. Affaldsbeholderne kan kobles sammen med kraftige magneter eller stå enkeltvis til f.eks. pant, bioaffald i kantinen eller papiraffald på kontoret. For at tydeliggøre din affaldssortering kan du anvende skiltning med piktogrammer og affaldssække i forskellige farver.

Affaldssortering – små skridt, store forandringer

Det er vigtigt at værne om miljøet, og du kan med fordel starte med jeres affald. Affaldssortering er en af de nemmeste og mest effektive måder at få en miljøvenlig hverdag på. Ved at bruge LH-Affaldssorterings affaldssorteringssystem kan du være med til at reducere affaldet på vores genbrugspladser samt varmeværket og gøre genanvendelsen nemmere. Det er derfor vigtigt ikke at negligere betydning af affaldssortering, for selvom det kan virke som små skridt, skaber det i sidste ende store forandringer.

Vægmonteret affaldssortering med skelnen mellem tre typer

Køb dit affaldssorteringssystem hos LH-Affaldssortering

Er du på udkig efter en løsning, som kan gøre din affaldssortering lettere i din virksomhed, institution eller forening? Så vil vi hos LH-Affaldssortering gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige affaldssorteringssystem, som passer til jeres behov. Hvis du kommer fra Århusområdet, kan du læse mere om affaldssortering i Århus her.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 20163040 eller skrive til vores mail email@lh-affaldssortering.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig.