Affaldsbeholder

Bæredygtig affaldssortering er vigtigere end nogensinde før. Men i vores travle hverdage kan madrester, pap og plastik desværre hurtigt ende i samme affaldsbeholder. Det er derfor en god idé at gøre affaldssortering nemt og overskueligt, så det hurtigt bliver en integreret del af hverdagen. Flere arbejdspladser er allerede begyndt at vælge affaldssorteringssystemer, som sikrer, at affaldet bliver sorteret korrekt – også når det hele skal gå lidt hurtigt.

Affaldssorteringssystem – sortér dit affald nemt og effektivt

Hos LH-Affaldssortering kan du finde et bredt udvalg af forskellige affaldsbeholdere i et moderne og praktisk design. Vores beholdere gemmer på en lang række smarte funktioner, der gør det nemmere for dig at sortere dit affald på en bæredygtig måde. Affaldsbeholderne kan eks. kobles sammen med kraftige magneter eller stå enkeltvis. Du har således mulighed for at skabe et affaldssorteringssystem, der matcher virksomhedens behov. Vores affaldsbeholdere fås i mange forskellige størrelser, hvoraf nogle af dem er forsynet med låg, som forhindrer dårlig lugt fra især madaffald.

For at komme godt i mål med skraldespandssortering er det vigtigt at have det rigtige antal affaldsbeholdere stående de steder, hvor der genereres meget affald. I kantinen kan det være en stor fordel at have et affaldssorteringssystem med flere sorteringsskraldespande, da der ofte ophober sig forskellige typer af affald der.

For at undgå fejlsortering kan du benytte farvekodning og skiltning med piktogrammer, der hjælper affaldet på rette vej. Hvis du derimod skal bruge affaldsbeholdere til dit kontor, hvor der bliver smidt meget papiraffald ud, kan en enkelt beholder være tilstrækkelig. Med de rigtige affaldsbeholdere og sorteringsskraldespande sikrer du altså en korrekt skraldespandssortering.

Affaldsbeholder til udendørs brug

Udover vores indendørs affaldsbeholdere har vi også et bredt udvalg af beholdere til udendørs brug. Her kan du finde funktionelle affaldsbeholdere med og uden askebæger, der både kan stå alene eller sammenkobles i et system. Vores udendørs affaldsbeholdere leveres med nøgle, kraftig rustfri poseholder og sokkelbeslag. Derudover kan de forsynes med lyddæmpet frontklap, som gør, at blæst og fugle ikke får affald ud af beholderen. Desuden gør frontklappen beholderen brandresistent. Affaldsbeholderen er ligeledes lukket i bunden for at undgå rotter og andre skadedyr.

Affaldsbeholder i et stilrent og praktisk design

Hos LH-Affaldssortering er alle vores affaldsbeholdere produceret i robuste og holdbare materialer, som sikrer en høj kvalitet og lang levetid. Men du får ikke kun et sublimt håndværk med vores beholdere. Vi har også et stort fokus på at skabe et stilrent og enkelt design, der er nemt at kombinere med stilen i virksomheden, foreningen eller institutionen.

Find din affaldsbeholder hos LH-Affaldssortering

Er du på udkig efter en affaldsbeholder, som kan gøre affaldssortering nemt og overskueligt? Så behøver du ikke lede længere. Hos LH-Affaldssortering har vi et stort udvalg af affaldsbeholdere i forskellige størrelser, dybder og designs. Du kan derfor med garanti finde en affaldsbeholder, som matcher jeres behov.

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 20163040 eller skrive til vores mail email@lh-affaldssortering.dk, hvis du har spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig.