Affaldssortering Århus

Vi hører ofte, at der er mange i Århus, som ønsker at blive bedre til affaldssortering – og det gælder også virksomheder. Desværre peger mange på, at de mangler beholdere til at kildesortere affaldet bedre, end de allerede gør. Det har vi heldigvis en løsning på. Hos LH-Affaldssortering har vi nemlig et utal af forskellige beholdere til både inde og ude, så din virksomhed, institution eller forening kan bidrage til en bedre affaldssortering for Aarhus.

Kildesortering kan for mange være svært i en travl hverdag, hvis der er mangel på beholdere på arbejdspladsen eller der, hvor du bor. Derfor bidrager vi som lokal, aarhusiansk virksomhed til, at det skal være nemmere at være mere bæredygtig.

Enkel spand til affaldssortering af restaffald i Salling Roofgarden

Affaldssortering Århus – erhverv, institutioner og foreninger

Hvis du arbejder i Århus, er der god mulighed for at få et bedre affaldssorteringssystem enten inde eller ude ved arbejdspladsen. Hos LH-Affaldssortering tilbyder vi et hav af forskellige muligheder, der gør det nemmere for dig at bidrage til bedre affaldssortering i Aarhus. Vi har stilrene produkter i mange forskellige størrelser, der sikrer, at I kan bidrage til en nemmere og mere overskuelig sortering af affaldet på arbejdspladsen.

LH-Affaldssortering hjælper med bedre affaldssortering

Det er vigtigt for os hos LH-Affaldssortering at værne om fremtiden og tænke over, hvordan vi sorterer vores affald. Derfor tilbyder vi hos LH-Affaldssortering mange forskellige løsninger for affaldssortering, så du har mulighed for bedre kildesortering, uanset om du er firma eller institution med placering i Århus.

Gør affaldssorteringen nemmere med affaldssorteringssystem

Hos LH-Affaldssortering ønsker vi at gøre det nemmere for dig at sortere dit affald – uanset om du er firma eller institution. Derfor hjælper vi dig gerne med at finde det affaldssorteringssystem, som passer til dit behov.

Ønsker du vejledning til en bedre kildesortering, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 20163040 eller skrive på vores mail email@lh-affaldssortering.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vægmonteret affaldssortering med skelnen mellem tre typer