Affaldssystem

I den offentlige klimadebat er affaldssortering en vigtig indsats i kampen om en grønnere klode. Det er et nationalt krav, at vi alle skal affaldssortere. Ikke kun i statslige og offentlige institutioner, men også på din arbejdsplads i virksomheden og selvfølgelig privat. Alle steder skal der være mulighed for affaldssortering.

Hos LH-Affaldssortering vil vi gerne hjælpe dig med, hvordan det kan gøres bedst – dvs. størrelse, antal, udformning samt placering af sorteringsskraldespandene. Vi kommer med glæde ud til en uforpligtende fremvisning, hvor du har mulighed for at se, hvordan vores sortiment af affaldsbeholdere kan sammensættes, og så du kan få en fornemmelse af kvaliteten. I tæt samarbejde finder vi en løsning, som passer præcis til jeres ønsker, behov og omgivelser.

Vægmonteret affaldssortering med skelnen mellem tre typer

Affaldssorteringssystem skræddersyet efter behov

Hos LH-Affaldssortering har vi håndplukket et skarpt sortiment af affaldsbeholdere til dig, der stiller krav til både funktionalitet, ergonomi, holdbarhed og æstetik. Vi har fokus på at skabe et affaldssorteringssystem, som vores kunder kan have glæde af i mange år. Derfor er vores affaldssystem modulært, hvilket vil sige, at det hele tiden kan udbygges, hvis forholdene eller behovene ændrer sig. De forskellige sorteringsskraldespande sammenkobles ved hjælp af kraftige magneter, så man undgår besvær med beslag og skruer.

Affaldssystemerne kan kombineres på et utal af måder – kun fantasien sætter grænser. Du kan f.eks. med fordel sammensætte affaldsbeholdere fra samme serie for at få en ens højde og dybde. Hvis du ønsker en større variation, kan du også koble både større og mindre affaldsbeholdere sammen. Derudover er alle vores affaldsbeholdere monteret med justerbare fødder eller hjul, hvilket gør dem lette at flytte i forbindelse med rengøring. Begge løsninger er skjult bag en sokkel for at skabe et stilrent, rengøringsvenligt og enkelt design.

Udendørs affaldssystem

Hos LH-Affaldssortering leverer vi affaldssorteringssystemer til skoler, erhverv og virksomheder i hele landet. Men udover vores affaldssystemer til indendørs brug har vi også et bredt udvalg af sorteringsskraldespande, som er tilpasset uderummet.

Vores udendørs affaldsbeholdere har en lang række funktionelle løsninger, som sikrer en bæredygtig og korrekt affaldshåndtering. Affaldsbeholderne er lavet i et robust og kvalitetsbevidst materiale, som kan holde til at stå ude i al slags vejr.

Affaldssorteringssystem med fokus på kvalitet og design

Fælles for alle vores affaldssorteringssystemer er det skarpe fokus på både funktionalitet, ergonomi samt æstetik. Affaldsbeholderne er udført i kvalitetsmaterialer og med miljørigtige produktionsmetoder. Vi anvender bl.a. rustfrit stål, så du kan lade din affaldsbeholder stå ude i vind og vejr. Udover et sublimt håndværk får du også et stilrent og tidløst design, som passer ind i ethvert miljø.

Affaldssortering med skelnen mellem fire typer

Køb bæredygtige affaldssystemer hos LH-Affaldssortering

Hos LH-Affaldssortering ønsker vi at gøre det nemt og overskueligt for dig at sortere dit affald på en miljørigtig måde. Vi har derfor et bredt udvalg af affaldssorteringssystemer, som kan sammensættes efter dine behov.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker en fremvisning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 20163040 eller skrive til vores mail email@lh-affaldssortering.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig.