Verdensmål, Grøn energi og DBI

Globus med De 17 Verdensmål

FN ́s 17 verdensmål

En af vores fornemste opgaver er at holde fokus på FN ́s 17 verdensmål gennem hele forløbet fra produktion til slutbrugeren. Det være sig alt fra børnearbejde, ordnede arbejdsforhold og løn til ansatte, betale skatter til de respektive myndigheder, bæredygtig produktion med mest mulig genbrug og mindst mulig spild, miljørigtig coating, indpakning, transport osv.

Bica® brandtest

Der er ingen lovkrav til brandtest på skraldespande/affaldsbeholdere. Trods det, er der foretaget en test på den mest solgte 65l beholder, da brandsikkerheden er en vigtig faktor i mange miljøer. 

For at skabe den mest ekstreme situation blev beholderen sendt til DBI Brand og Sikring. Den blev fyldt med træspåner, papir og rensebenzin for at skabe en voldsom brand. Efter kort tid blev der målt temperaturer på 916’ inde i beholderen og 175,7 ’ 10 cm ved væg bag (papir brænder ved 230’) ingen fare for antændelse af noget omkring den og da branden var stoppet stod beholderen helt intakt selvfølgelig uden maling. 

Alle vores 2-3-4 rums affaldsbeholdere er adskilt med metalplade, så ilden ikke får chance for at springe fra rum til rum.
Undgå derfor affaldssorteringssystemer af træ, plast og for tynde metalplader. 

 

ISO 14001 certificering

Topmoderne fabrik med miljørigtig produktion: Ingen spild i metalproduktionen, alt fraklip bliver genbrugt. Automatiseret coatning med miljørigtig overflade behandling. Alle inderspande har været recirkuleret mere end én gang.

Grøn energi

Vi har egen vindmølle og producere selv vores strøm.
Det har vi gjort siden 1998.